Jdi na obsah Jdi na menu
 

První štěnda odjíždějí do nových domovů

17. 11. 2011

Od včerejšího dne začali naši prckové opouštět naší CHS..

První se na cestu vydal Arwin - Darwin. Bude bydlet na Praze 6 a jeho páníčci jsou David a Dita... JIž máme první zprávy z nového domova.. Darwinek je velký mazel a moc se mu doma líbí.. Je to šikulka a vše zvládá levou zadní :)

Druhý nás opustil náš miláček Ashík... Odjel k naší dobré kamarádce Verče a leopardce Kaře. I Ashík se má skvěle a chová se v novém domově vzorně. Už se těšíme až Ashe uvidíme v neděli..

Dnes nás opustila Aryanka.. To paničce už ukápla slzička.. Aryanka se bude mít skvěle, společnost jí bude dělat borderkolie Talča a další 3 ovčáci. Panička Pavla si Aryanku vymodlila a tak doufám, že jí bude dělat jen radost.. Už i od Pavli máme první zprávy, že je Arya pěkný ďáblík, ale je vzorná a doma se jí moc líbí...

Jako poslední nás dnes opustil Sorry - Absolut Garret.. Sorrky bude žít na Slovensku s kamarádkou Dominikou a jejím kamarádem Mišem.. Sorrky byl naprosto vzorný, cesta domů byla vlakem a měl skvělou socializaci, choval se naprosto profesionálně a nedal na sobě znát ani trošku nervozity.. Ještě než odjel do nového domova měl možnost vyfotit se s taťkou Sanym a Airinkou..

Všichni 4 štěnící maji jen ty nejlepší páníčky, za které jsme moc rádi..

Zde najdete nějaké fotky

http://snela.rajce.idnes.cz/Stenda_8_tyden_a_odchod_domu/

Zítra dodáme videa z posledních týdnů a další povídání co chystáme pro naše štěníky :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuju

(Alenka a komando, 18. 11. 2011 8:15)

Děkuju za informace o miminkách z nových domovů - je to rychlost panečku! Moc ráda čtu, že to všichni zvládají takhle v pohodě. Jsou to šikulky!!! Mám novou přezdívku pro rodinu Arwinka -> 3D (David, Darja a Darwin :o)