Jdi na obsah Jdi na menu
 

První březnový víkend

9. 3. 2011

Ták a je za námi další víkend a zárovneň je další za dveřmi!

Tento víkend jsme se rozhodli udělat jako "rodinný" a v sobotu jsme se vydali na výlet na Zbraslav. Šli jsme jen my, Airin, Torik a naše labradorka Sára. Vyšli jsme už kolem půl deváté ráno, kdy byla ještě obrovská zima, ale za chvíli se vyjasnilo a bylo úžasné počasíčko! Na Zbraslavi jsme prošli malou lesní ZOO a vydali se vláčkem zpět domů, kde jsme zbytek dne přijemně proflákali, ani pejskové neprotestoval! Foto z výletu:

http://snela.rajce.idnes.cz/Vylet_na_Zbraslav-brezen/

 

V neděli jsme vyrazili na DOGDANCINGOVÝ SPECIÁL. Páníček s Airinkou šli na zátěžovou prochajdu do Prokopského údolí a já s Torim šla cvičit.. Začátek tedy pro nás nebyl moc přijemný, jelikož se opět projevila Toriho bázlivost a strach z cizího prostředí, kde se na něj vyřítili cizí psíci, ale nakonec jsme to jakš takš zvládli. Pořád jsme museli být ostražití, jestli nám náhodou nikdo nechce ublížit. Tori mě vcelku překvapil, že i v takovém stavu v jakém byl, byl schopem mě vnímat a komunikovat.. Celý speciál se nesl v přátelské atmosféře a bylo to velmi přijemné a určitě nám i hodně dal!!! Naučili jsme se základy základních cviků DD, které ted každý den procvičujeme.Toríčka to ale velmi vyčerpalo. Ještě se nestalo, že po celodenním běhání venku či jakémkoli sportu by byl unavený a zalehl, ale v neděli co jsme přijeli domu tak jen spal, spal a spal.. Padl naprostou vyčerpaností.. Řekla bych, že to trošku upevnilo vztah mezi námi, ale s jeho povahou máme ještě mnoho a mnoho práce, ale věřím, že nakonec na sebe budeme všichni hrdí a jen se tomu zasmějem..  Fotečky od fotografa Brambiho zde:

http://zabuska.rajce.idnes.cz/Leopardi_dogdancingovy_special_-_6._3._2011_-_autor_Brambi/

Jinak bych ráda celou akcičku zhodnotila jako velmi přínosnou a pozitivní a děkujeme organizátorům za možnost zkusit si zas něco jiného. A zas třeba někdy naviděnou :)

 

Do akcí přidán coursingový závod v Kralupech nad Vltavou a plnění licečních běhu u Toriho

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář