Jdi na obsah Jdi na menu
 

Coursing závody v Kralupech

29. 3. 2011

Coursingové závody Kralupy nad Vltavou

Poslední dobou moc nestíháme doplňovat info na stránky, jelikož jsme v jednom kole.. O víkendu jsme se zúčastnili závodu od CCC ( Czech coursing clubu) v Kralupech nad Vltavou. V sobotu ráno jsme byli už v 7 hodin na místě. Sice byla sobota závodní pouze pro chrtí plemena, ale Torík si vyběhával licenci a Airin byla jeho "spáring", takže jsem byli v plném osazenstvu.  Čekání na druhé kolo bylo dlouho a úmorné. Neděle už vypadala slibněji. Opět jsme byli v Kralupech již na 7 hodinu, prošli přejímkou a čekali na běhy. Nejprve šel Torík sólo, zanedlouho šla Airin na svůj první běh. Běžela nejlíp za poslední dobu! Dostala také krásné bodování. Celá organizace byla naprosto bezchybná. Vše rychle odbíhalo ( nato, že oba dny bylo přes 80 psů). Potom se za námi přijeli podívat přátelé - Alenka a Deniska s Ivem. Poobědvali jsme a kochali se běhy ostatních hafíků. Druhý běh běželi Airin i Tori společně.. Avšak tento běh se moc Áje nevydařil, respektive vydařil, ale její vyčůranost nezná mezí a tak si krásně nadběhla půlku dráhy :D Nicméně nakonec hodnocení bylo slušné, jelikož nadbíhání není bráno jako chyba.. Celkové hodnocení závodících najdete zde:

http://www.coursingcz.info/sites/default/files/Jarn%C3%AD%20Kralupy%20ned%C4%9Ble.pdf

Airin si vedla velmi dobře a pokud by se vyhlašovalo ze všech plemen umístila by se v přednějších místech! Torík samozřejmě všechny 3 licenční běhy splnil!!! Teď jen čekáme na vydání licence.. Bohužel ze zástupců leopardů jsme byli jediní a tak nás první místo ani tolik netěší, ale samozřejmě jsme rádi a hrdí na výkony našich miláčků!!!Fotografie dodám později.

 

O víkendu se chystáme na dlouho očekávaný HOKYHO MEMORIÁL! Tešíme se na nové i staré známe a doufáme, že si celou akci řádně užijeme...

 

Do rubriky "PASENÍ A VLOHY" přidáno krátké povídání z nahánění v Habří!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář