Jdi na obsah Jdi na menu
 

Coursing Šumava

3. 3. 2011

Již před měsícem jsme se dohodli, že si uděláme výlet na Šumavu. Neváhali jsme a oslovili Martinu a Fandu Ježkových jestli by neměli zájem uspořádat menší coursingový tréning. Souhlasili a neváhali jsme s plánováním.. Nakonec se nás sešlo 7 lidí a 6 pejsků. Ubytování bylo v Lesním hotelu Lazny, který všem vřele doporučuji!!! Jezdíme tam již 3 rokem a osobní přístup si nemohu vynachválit. 

Tentokráté se nám podařilo vyrazit již v pátek ráno. Nejdříve jsme navštívili rodiče v Příbrami a pak se vydali na cestu.. Cestu už známe jako vlastní boty, avšak se nám přihodila taková nepříjemnost, ale tu raději nebudu zveřejňovat :)))  Po ubytování jsme se vydali na kratší prochajdu na hrad Kašperk.. Šla s námi Hanka se svou Beryl, pejsky jsme dali na postroje a vyrazili. Na hradě jsme se moc nezdrželi, udělali pár společných fotek a šli zpět k autům. Ještě jsme na louce nechali vylítat hafíky a jeli na večeři. Cestou jsme se stavovali u Hanky pro obojek, který nám šila pro Toríčka ( samozřejmě opět úžasná práce! nemůžu si obojky vynachválit - http://www.obojky.eu/ ). Po příchodu a vypuštění Trappera a Firi nás málem ulízali k smrti :-D Pomuchlovali jsme miláčky, pak ještě krasavce Barnyho a už na nás padala zima a tma, takže jsme vyrazili do hotelu na večeři. Po večeři jsme se přesunuli na náš velký pokoj a pili a povídali až do půl třetí do rána! Ráno se vstávalo těžko, nicméně nás potěšilo sluníčko! Po snídani jsme vyrazili na louku, kde již čekala Martina stím, že jim nejde nastartovat skútr. Po výjezdu se nám jeden člen ztratil a stala se menší autonehoda ( teda spíš ťukanec, ale to papírování :-/ .. ) Přestože ráno moc pozitivně nezačalo, vše se dalo dokupy a my mohli vypouštět hafíčky.. Velký obdiv Františkovi za jeho vychataný coursing, jen jsme zírali a tentokráte se ani nenamáhali natahování dráhy. Já měla konečně čas fotit a páníček vypouštěl hafíky.. Každý odběhal asi 2 běhy a jelo se na naplánovaný oběd. Pojedli jsme a vyrazili opět běhat, ale jelikož jsme se na obědě trošku zdrželi už zacházelo sluníčko, což mě moc mrzelo zejména kvůli fotkám :-(  Odběhali jsme každý asi 3 běhy a už byl čas vrátit se do hotelu. Jelikož byla únava obrovská šli jsme brzo spát, někteří jedinci zůstali zase do noci :-) V neděli ráno jsme se domluvili, že ještě zkusíme běhat.. Přijeli jsme na místo, kde už byl připravený František, ale bohužel lanko dosloužilo a třikrát za sebou se přetrhlo, takže jsme usoudili, že to nemá smysl a vydali se na prochajdu , šli jsme dost rychlím tempem po krásné lesní cestě.. Bohužel paníček musel v neděli do práce na noční, takže jsme to otočili a jeli do hotelu balit. Dali si oběd, počkali na ostatní a vyrazili směr domov :-)

Celý víkend byl myslím vydařený, i když se stalo pár nepřijemných věcí, ale všichni jsme to ve zdraví přežili.. Za společnost děkuju Verče s Karou, Báře a Davidovi s Ginou a Badem, Verče a Martinovi s Anjinem, Haně a smečce a v neposlední řadě Martině a Františkovi, že se nám vytvrale věnovali celý víkend a umožnili nám protáhnout pejskům tělíčka po zimě :-)

Těšíme se na příště!

Pár fotek odemne, až budou k dispozici fotky od Martina, tak je vložím!

http://snela.rajce.idnes.cz/Coursing_Sumava_unor_2011/

DOG DANCING

Jak už mnozí měli možnost zaslechnout Monika od Arsy ( Sísy) naplánovala speciál v dogdancingu pro leopardy. Místa byla rychle rozebrána, avšak Ilče od Adrenalina se bohužel naskytly komplikace a tak mě oslovila, jestli nemám zájem s Torikem jít místo nich. Nejdříve jsem hodně váhala, protože je to akce na 3 hodiny a nevím, jestli z Toriho nezešílím, ale nakonec jsem kývla že ANO. Tímto moc děkuju Ilče, že to nabídla právě nám. Sice se do budoucna této disciplíně věnovat nechceme, ale mohlo by nám to pomoci při zlepšení našeho vztahu s Toríčkem.. Zlepšit jeho roztěkanost a soustředěnost.

Do plánovaných akcí přidávám květnový dogtreking se Strakatým komandem, na který se už moc těšíme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář