Jdi na obsah Jdi na menu
 

Airinina březost

13. 9. 2011

Po delší době opět všechny zdravíme!

Poslední dny trávíme velmi klidně..

Ještě před sonem fotky z prochajdy s Verčou a Karou

http://snela.rajce.idnes.cz/Airin%2CTori%2CKara_rybnicek_v_Hodko_srpen_2011/

Poslední srpnový den jsme nechali udělat Airince sono - fotky, za které děkuji paní doktorce Malíkové: http://snela.rajce.idnes.cz/Stenatka_sono/ ( bohužel již nejsem schopná rozpoznat, co je jaká část :))))

Ještě 14 dní zpět byla Airinka ještě čilá, sem tam si popoběhla a měla chuť si hrát a dělat to co byla zvyklá.. Viz fotogalerie hraní s pneumatikou :)

http://snela.rajce.idnes.cz/Prochajda_Hokdo_-_Ajika_38.den/

Poslední dny trávíme jen s přáteli, které Airinka zná. Má naprostý komfort. Airin si dopřává jemné masáže bříška, což jí děla moc dobře. Každý den jí dopřáváme hygienu, jelikož přes ten velkej pupík má už problém se ohnout kam potřebuje :D Dostává jen vybrané jídlo - bio maso a to nejlepší ovoce a zeleninu ( no momentálně se má z naší rodiny nejlépe, což je pochopitelné). Březost si moc užívá, hodně odpočívá a absolutně nic jí nerozhází.. Takže doufáme, že miminka budou plná síly a zdraví..

V neděli nás přijeli navštívit Alenka se Sanníkem a Bloxi a Katka ( bohužel bez pejsků). AIrinka si návštěvu moc uživala - dělá jí dobře být středem pozornosti.. Byla i moc ráda, že vidí Sanníka, ale jelikož byl na ní trošku hrr, tak mu rychle vysvětlila, že musí být v klídku a šla zas vyvalit pupík na gauč :D  Fotky za které moc děkujeme Kátě ( i když tam nejsou zrovna k pokoukání, když byli uřícení v takovém vedru)

http://arigato.rajce.idnes.cz/mamka_s_tatkou#

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář